Oldal kiválasztása

Általános Felhasználó Feltételek

Felhasználási Feltételek

Felhasználási feltételek elfogadása 
A weblap látogatója elfogadja jelen felhasználási feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat az oldalon történő böngészéssel. 

Szerzői jog 
A tarsashaziablakacsere.hu honlapján található minden szöveges, képi, hang és egyéb tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Ezeknek (a személyes felhasználást meghaladó mértékű) bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az ablakszakerto.hu erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. A Weboldal használata azt jelenti, hogy elfogadod ezeket a feltételeket. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fent részletezett feltételektől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. 

Tartalom 
A honlapon található információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek, kizárólagosan csak tájékoztatást szolgálnak. Lehetséges, és tartalmazhat technikai pontatlanságokat. A tarsashaziablakcsere.hu nem vállal garanciát a honlap tartalmának semmilyen nemű pontatlanságáért és kifejezetten visszautasítja a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, ill. a honlap használatából adódó károk miatt. Az oldalon található képek nem minden esetben méretarányosak. Az esetleges szerkesztési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árukészletünk nagyon gyorsan változik, ezért nem tudjuk garantálni, hogy van minden méretben az oldalon szereplő termékekből.  

Üzemeltető és domain tulajdonos elérési adatai 
Teljes neve: Szépség Plusz Kilátás Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 
Rövidített neve: Szépség Plusz Kilátás Kft. 
Székhelye: 2040 Budaörs, Budapesti út 108. 
Cégbírósági bejegyzési száma: Cg. 13-09-152236 
Adószáma: 23710621-2-13 

Tárhelyszolgáltató és elérési adatai 
Teljes neve: WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 
Rövidített neve: WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft. 
Székhelye: 1081 Budapest, Légszesz u. 4. 
Cégbírósági bejegyzési száma: Cg. 01-09-949386 
Adószáma: 23023071-2-42 
Bankszámlaszáma (CIB Bank Zrt.): 10700684-66030142-52000001 

Készült: 2020.03.08.